Фелиноложки клуб „ЕСТЕТИКЕТ” беше създаден в един прекрасен есенен ден от тайфа любители на писани, които обичат да участват в изложби на котки с приятели и в приятна компания. Клубът ни е доброволно сдружение с нестопанска цел, създадено по реда на Закона за юридическите лица с нестопанска цел. Ние сме тук за да популяризираме, поддържаме и развиваме развъдната дейност на чистопородни котки признати от ТИКА, да съдействаме за организирането на изложби, да обединяваме любителите и собствениците на домашни котки, да помагаме в националните програми за защита на домашните животни.
Ако имате въпроси или желаете повече информация за клуба, моля не се колебайте да ни пишете или ни се обадите. Ние с удоволствие ще отговорим на вашите въпроси.

Exhibitions

Details for coming Exhibitions

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Скъпи приятели, бихме желали да ви поканим на  Първата ТИКА изложба за този сезон, която ще се проведе на 10 и 11 Февруари 2017г в Благоевград.

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Скъпи приятели, бихме желали да ви поканим на последната ТИКА изложба за този сезон, която ще се проведе на 1 и 2 Април 2017г в Благоевград.