Фелиноложки клуб „ЕСТЕТИКЕТ” беше създаден в един прекрасен есенен ден от тайфа любители на писани, които обичат да участват в изложби на котки с приятели и в приятна компания. Клубът ни е доброволно сдружение с нестопанска цел, създадено по реда на Закона за юридическите лица с нестопанска цел. Ние сме тук за да популяризираме, поддържаме и развиваме развъдната дейност на чистопородни котки признати от ТИКА, да съдействаме за организирането на изложби, да обединяваме любителите и собствениците на домашни котки, да помагаме в националните програми за защита на домашните животни.
Ако имате въпроси или желаете повече информация за клуба, моля не се колебайте да ни пишете или ни се обадите. Ние с удоволствие ще отговорим на вашите въпроси.

About Us

Estheticat team

Estheticat Club

 • Антония Алексова

  магистър по „Маркетинг и Мениджмънт„ страстен любител на всички котки, привърженик за мотото, че не във всеки дом трябва да има животинче , но ВСЯКО Домашно животно трябва да има ДОМ” което и главна причина за създавене на клуба.
 • Роси Антонова

  художник по образование, икономист по професия, фотограф по желание и коткар по душа. Обичам абослютно всички животни ... на моменти дори повече от хората, но котките винаги са имали специално място в живота ми и най-вече в сърцето ми.
 • Николай Данов

  Най-силна и трайна, се оказа любовта ми към котките и в частност персийските, с каквито през последните 9 години споделям дома си, а участията с тях по международните изложби чудесно се съчетават с друго мое увлечение – пътуванията с приятна, весела компания. Старая се, според възможностите си, за повишаване културата на развъждане и отглеждане на домашни любимци в България.
 • Тихомир Карагьозов

  Site Admin :)
  Support Hero

Our Partners