Фелиноложки клуб „ЕСТЕТИКЕТ” беше създаден в един прекрасен есенен ден от тайфа любители на писани, които обичат да участват в изложби на котки с приятели и в приятна компания. Клубът ни е доброволно сдружение с нестопанска цел, създадено по реда на Закона за юридическите лица с нестопанска цел. Ние сме тук за да популяризираме, поддържаме и развиваме развъдната дейност на чистопородни котки признати от ТИКА, да съдействаме за организирането на изложби, да обединяваме любителите и собствениците на домашни котки, да помагаме в националните програми за защита на домашните животни.
Ако имате въпроси или желаете повече информация за клуба, моля не се колебайте да ни пишете или ни се обадите. Ние с удоволствие ще отговорим на вашите въпроси.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Клубът е неправителствена организация, което означава, че се самоосигурява. За да продължи своята дейност -от организирането на изложби, до подпомагането на кастрацията на котки - има нужда от членове. Моля всички които искат да ни подкрепят да попълнят бланката за членство и да ни я изпратят на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Клуб ESTHETICAT предлага безплатна кастрация на котки на своите членове , с цел намаляване броя на бездомните котки. За целта е необходимо единствено попълване на бланка за членство и да се заплати членски внос , по този начин всеки желаещ да кастрира своят домашен любимец или бездомен може да го направи в посочените клиники или в избрана от него такава безплатно:

DUO-VET BLAGOEVGRAD
Phone : +359897978364
https://www.facebook.com/duovet.blagoevgrad
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


d-r Petko Cachev, Sofia
Phone : +359 878650368
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.